Om oss

Vi är ett ledande profil/tryck företag i Sverige och har tillsammans över 65 års erfarenhet av branschen. Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 10.000 profilprodukter så som kläder och godis till glas och skålar i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment. Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

Vi har även genom många års sökande och testande möjlighet att ordna de mest krävande produkter till bra priser, allt från uppblåsbara produkter till trycksaker, specialprodukter m.m

Vi hjälper er inte bara med att ta fram produkten utan vi kan hjälpa er med monteringen med.

Testa oss?
Fler och fler gör det!

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profil, expo, sport, yrkeskläder. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig

Vi hjälper till med märkning av alla slag. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.


Korta fakta

Bolagsnamn
Mediawarehouse i Sverige AB
Org.nummer
5566488580
Telefonnummer
035-40033
E-postadress
kundservice@mediawarehouse.se